Louiselund Ridecenter

Plads til forskellighed og grundstenen er venlighed og hjælpsomhed.

OPSTALDNING

Vi har ca 8 bokse til udlejning i den lille stald ud mod ridebanerne.
Man er velkommen til at se vores faciliteter på gården.
Vores koncept omkring opstaldning er, at når man opstalder hos os, er nedenstående inkluderet:

Hesteboks

Vores hestebokse er af høj kvalitet og god størrelse.

Foder

Inkl. 3 gange fodring i døgnet med Champ Compact.

Wrap

Fra vores egne arealer ved Haderslev Fjord. Høj kvalitets foder til din hest.

Forkæl dine heste

Der er mulighed for at hestene kan stå på halm eller træpiller. Startgebyr ved træpiller kr 500,00.

Fri afbenyttelse af vores ridehaller

Opstaldere må være indstillet på, at der står spring opstillet i hallerne. Som udgangspunkt vil en hal altid være fri.

Længervarende ophold?

Intet problem… Vores priser pr. måned kun 2.500 kr.pr. Hest og 2.000 kr. pr. Pony

Ud- og indlukning

På hverdage. Foldtid vil være mellem 3 og 5 timer om dagen.

Ekstra forkælelse

Mulighed for at købe adgang til hestesolarie og vaskemaskine.

Adgang til faciliteter

Heriblandt ridehaller, udendørs baner og walker(skridtmaskine) med longeringshal

Ridesti

Louise Lund har meget at byde på. Oplev bl.a. vores egen ridesti igennem skov og eng.

Bestil nu

Bestilling eller besigtigelse af faciliteter kan ske her:
g.louiselund@gmail.com
+45 51 30 10 58

BANEKORT

Fra 1. oktober sælger vi banekort, der giver adgang til ridebanerne, ridehallerne og ridestien.
Banekortet er gældende på hverdage i tidsrummet 14.00 til 21.00 og i weekender mellem kl 9.00 og 18.00.  Det må forventes, at der i den ene ridehal, kan være opstillet spring, som må benyttes, mens der som  udgangspunkt er en ridehal fri.

Jesper og Sabine har fortrinsret til banerne og såfremt de eksempelvis skal fremvise en salgshest eller en hest i ridning, har de førsteprioritet. Et banekort gældende for en måned koster kr. 200,00 og kan kun købes som månedskort.

Tilmeld

SPRINGUNDERVISNING FOR BEGYNDERE

Sarah Elise Grovn tilbyder springundervisning for begyndere.
Sarah har siden hun var barn redet pony og siden hest. Hun startede med en dressurpony men gik over til spring, både som ponyrytter og nu som hesterytter. Hun har redet op til MB på landsplan. Hun rider og konkurrerer i dag på hendes hest Conakry. Undervisningen henvender sig især til ponyryttere med egen pony, hvor rytter og pony gerne vil videre og enten ride højere klasser, eller komme i gang med at deltage i stævner. Alle er lige velkomne.

Undervisningen vil være torsdag eftermiddag/aften. Der undervises 2 ad gang i minimum 30 minutter. Pris pr. gang pr. rytter kr. 100,00. Der tilmeldes for en måned ad gangen og fakturering sker ligeledes for en måned ad gangen. Tidspunkt for undervisning af de enkelte ryttere oplyses på vores facebookgruppe – Louiselund Undervisning.

Tilmeld

UNDERVISNING

Vi er glade for at kunne tilbyde springundervisning ved Gitte Dahl,
Vi er ligeså glade for at Jesper Meyenburg og Sabine Korfitz Christensen vil afløse under Gitte´s barsel. Gitte vil være på barsel fra november til august. Gitte Dahl er regerende indendørs dansk mester i spring på Conan. Herudover har Gitte repræsenteret Danmark ved både NM og EM og bl.a. vundet NM for hold Youngrider i Norge i 2013. Gitte startede sin ridekarriere i dressurstalden – stald Luther og har været i lære i Billund Sportsrideklub og Grindsted. Gitte er eksamineret træner. Jesper og Sabine er vores faste lejere på Louiselund, hvor de træner og uddanner heste i deres egen trænings- og salgsstald. Sabine har repræsenteret Danmark som junior- og ungrytter på det Danske Landshold og har hentet medaljer både til DM og NM samt redet EM.

Jesper startede som 5 årig med pony men gik tidligt over til hest. Han har redet et utal af stævner med gode placering bl.a. UVM og i Falsterbo. I er i gode erfarne hænder, hvadenten det er Sabine, Jesper eller Gitte. Der vil være springundervisning fra oktober, tirsdag eftermiddag/aften. Der undervises 2 ryttere ad gangen minimum 30 minutter. Pris kr 150,00 pr gang pr rytter. Der tilmeldes for en måned ad gangen og fakturering af banekort sker månedsvis, mens betaling for undervisning sker direkte til underviser. Såfremt du betaler for undervisningen er der samtidig inkluderet et banekort i prisen og har du banekort til Louiselund fratrækkes dette i prisen for undervisning. Tidspunkt for undervisning af de enkelte ryttere oplyses på vores facebookgruppe – Louiselund undervisning.

Tilmeld

Dyrlæge

Lotte Bøgedahl bliver tilknyttet Louiselund Ridecenter. Lotte beskæftiger sig specielt med kiropraktik og tandpleje, men også generelle problemstillinger omkring heste og sygdomssymtoner vil det være muligt at bestille konsultation omkring. Du kan bestille tid direkte hos Lotte på telefon 2219 2500. www.heste-praksis.dk